30 August 2006

Martinitoren

Vanaf het dak bij E. had je een fantastisch uitzicht over Groningen. Het had die dag hard geregend maar langzaam kwam er toch een zonnetje tevoorschijn. We hadden een filmavond met de CFG voor de boeg met eerst nog een geweldige barbeque. De film die we deze keer zouden gaan kijken heette 'The Seven Samurai', waar in zeven Japanse krijgers gehakt van hun vijanden zouden maken.
De hamburgers lagen gaar te worden, terwijl M, D en ik aan het hooghouden waren. Tijdens het voetballen op dat dakterras, waarbij we meer dan 50% kans hadden dat de bal op een onbereikbare plek op een ander dak zou vallen, zette iemand zijn bierflesje op een muurtje.

2 comments:

Anonymous said...

Hey... net las ik hier nog dat 'Eelke' stond hamburgers te bakken... en nu ineens lagen ze alleen nog maar gaar te worden....

Anonymous said...

ha geweldig! ik kan me nog herinneren dat ik met mijn slechte hooghoudt skills 2x de bal van ons dakterras op het dak van de buren schopte. Volgens mij ligt die bal er nu nog steeds. En de stenen die we uit de straat hadden gehaald voor de bbq liggen er volgens mij ook nog.

groeten Eelke