22 August 2006

Fossilhunts (1)

Met mijn goede vrienden M. en D. ben ik regelmatig op pad om nieuwe fossielen te zoeken. Tijdens dat soort tochten gaat het lang niet alleen om de fossielen, ook het (wild-)kamperen, vuurstoken met een glaasje whisky erbij, flesjes smelten in het kampvuur, haventjes bekijken, muziek luisteren in de auto terwijl we door mooie landschappen rijden, vuurstenen vuistbijlen zoeken, foto's en filmpjes maken en 'gewóón genieten' vinden we erg belangrijk.
Hier deel 1 uit een waarschijnlijk behoorlijk lange serie foto's, filmpjes en verslagen van deze Fossilhunts. Om te vieren dat dit het eerste deel is heb ik er gelijk maar even twee filmpjes bij gezet. Zorg vooral bij het tweede filmpje dat je het geluid goed hard aan hebt staan!

Voor de duidelijkheid: er gebeurt niks op deze korte filmpjes, maar het laat goed de sfeer tijdens zo'n tocht zien. Op deze tocht waren M. en ik in Zuid-Engeland beland. Het eerste filmpje is aan de zuidkust van het eiland Wight waar we dinosaurusbotten zochten (en vonden!) en het tweede filmpje is op Dartmoor, een frisse lente-ochtend met prachtige klassieke muziek.
Wat wil je nog meer.No comments: