05 October 2009

Schilderijenboek

De vorige maand ben ik bezig geweest met het maken van een nieuwe versie van het Rutger Hiemstra - Schilderijenboek. De boekjes zijn weer gemaakt in Duitsland, via de site www.fotobuch.de, en zien er kwalitatief zeer prachtig uit. Je kunt ook bij verschillende Nederlandse bedrijven dit soort boekjes laten maken, maar ik heb er nooit iets bij gezien waarvan ik zo onder de indruk was als van het werk van de Duitse collega's.
Deze schilderijenboekjes (niet al te dik) kosten 31,40 euro om te maken, ik verkoop ze voor 30 euro. Mocht je er een willen bestellen, stuur dan een mailje naar krabbenvangen {at] gmail.com

4 comments:

Erik van Elven said...

Bedankt voor de tip. Ik ben ook nog eens van plan om kamera-express.nl te proberen of blurb.com
Mooie schilderijen, en leuk om te zien dat je expositie zo goed bezocht werd. Voor penselen kan ik deze aanraden: http://www.rosemaryandco.com/index.php

jacob said...

Volgens die rekensom wordt je nooit rijk. :)

Momo Luna S!gnals said...

Ziet er prachtig uit en bedankt voor de tip. Ik laat mijn boekjes bij de HEMA drukken, maar ik ga nu zeker eens kijken op de url die jij geeft. Waarom verkoop je de boeken onder de prijs?

rutger said...

Anders worden ze te duur, en ik vind het leuk als er hier en daar bij mensen in de kast een boekje van mijn werk te vinden is.