03 November 2008

Terug uit Denemarken

Zo! We zijn zojuist weer teruggekomen van drie dagen (wild-)kamperen in Deense bossen, fotograferen in Deense havens en bezoekjes aan keienstrandjes, koffiedrinkgelegenheden en musea. Op de heenweg daalde de temperatuur nogal: waar de autothermometer eerst zo'n 5 graden boven nul aangaf, stond 'ie om 1:00 's nachts op min 2 รก min 3!


We hadden al verwacht dat het een koude nacht zou worden. Na een tijdje rondrijden vonden we een geschikt bos waar we met de auto in reden, op zoek naar een vlak plekje voor de tent met een stapeltje boomstammetjes in de buurt voor een kampvuur.


Onder de enorme bomen en de duizenden sterren zaten we een hele tijd bij het vuur, met natuurlijk bier (voor D.) en whisky (Glen Morven Islay) voor M. en mij, en veel koekjes er bij natuurlijk.
De volgende ochtend bleek dat het prachtig zonnig weer was. We hadden alledrie goed & warm geslapen, en het was nu de hoogste tijd om het vuur weer op te stoken, eieren met spek te bakken, koffie te zetten en mooie foto's te gaan maken.

Tegen elf uur hebben we de tent ingepakt en alle slaapzakken en matjes weer in de auto gestopt, en reden we achteruit het bos weer uit. Het bleek dat we eigenlijk nog heel dicht bij de weg en enkele huizen hadden gestaan.


Een half uur later waren we in het herfstzonnetje in een schitterende haven, met helder water, gekleurde bootjes en zelfs hier en daar een zeester op de bodem!
Kijk hier morgen weer voor meer mooie foto's!

1 comment:

Anonymous said...

Coole foto s Rutger! zet je er ook nog wat foto s van die toffe havens bij?

Groetjes, edo!