07 June 2007

Donderdagse zoekplaat

Dit meisje hield de winkel niet zo goed in de gaten, er zijn al weer tien dingen om haar heen veranderd. De bovenste foto is weer origineel, in de onderste kun je 10 verschillen vinden... tenminste, als je die ene echt moeilijke ook ziet!
Klik hem aan voor een vergroting, en succes ermee!

7 comments:

Anonymous said...

Wat een explosie van details deze foto, fantastisch, maakt het leuk zoeken! Hier vast een paar; Blauwe knoopdingetje op haar shirt,op het bordje rechtsboven mist de C van CANELLI ofzo, het tweede bakje op de toonbank met de bruine koeken is leeg, en het fustje heineken ontbreekt rehtsonder. Tot zover, heb al wat meer gezien, maar nu jullie.

Anonymous said...

Netjes Hans!
Nog 6 te gaan!

Anonymous said...

haaa, eindelijk ben ik weer eens op tijd!
- op de onderste foto is niet haar hele hand zichtbaar
- op het gele briefje in de doos onder-midden staan geen zwarte letters
- de stip op de witte fles in de middelste kast gaat van rood naar roze
hmm, meer kan ik er niet vinden nu.. frustrerend!

Anonymous said...

prompt zie ik toch toch nog een:
van de wit-met-blauwe fles die net links van de bruine kast staat mist een deel van de hals

Unknown said...

En op het bovenste linkerzakje snoep op de toonbank mist een witte stip bovenop, en de reflectie op het houten rek rechts naast haar hoofd mist, hebben we ze dan?

Anonymous said...

Hij is weer leuk, Rutger! En moeilijk ook wel. Ik kon er twee niet vinden, die van de rode stip die rose werd en de witte stip op het snoepzakje. Die laatste kostte zelfs nog moeite om te vinden toen ik gelezen had waar ie zat...

rutger said...

Ik geloof dat we ze allemaal gehad hebben! En ik verklaar Hans tot winnaar, doordat hij die reflectie op het houten rek naast het hoofd van de cassière zag; die leek me supermoeilijk.
Bedankt voor het oplossen!
Anja en Tera: goed gedaan!