20 May 2009

Engeland

We zijn net weer terug van een dikke week Engeland: het mooiste land ter wereld. Hier alvast een paar foto's die nu toevallig al op de computer staan, later meer. Ik ben er natuurlijk ook even aan het schilderen geweest - hou Krabbenvangen in de gaten!


We zaten aan de rand van het ruige Dartmoor, een woest heidegebied dat een stuk hoger ligt dan het omringende land. Daardoor groeien er geen bomen, en vind je er alleen maar schapen, heide, kleine paardjes en grote rotsblokken met mos er op. De weggetjes om Dartmoor heen zijn allemaal schitterend, omzoomd door hoge heggen of muurtjes van rotsblokken, en ongelofelijk veel gele, witte, roze, paarse en blauwe bloeiende bloemen.

En dan heb je nog de prachtige wandelpaden, tussen de velden, soms door weilanden of bossen, met hier en daar een oud bordje Public Footpath zodat je weet waar je heen kunt. En niet een páár wandelpaden; duizenden. Wat een schitterend land.


3 comments:

Erik van Elven said...

Gaaf, mooi gebied zeg.
Ben benieuwd naar de schilderijen.

A said...

Ben ook benieuwd naar de schilderijen die gaan komen en naar meer foto's!


Anketrien

lideke said...

ik ga willem toch nog eens overhalen om in engeland te gaan wandelen. het is zo'n fantastisch land. mooie foto's rutger. dat ze in engeland ook lakenfelders hebben! ben benieuwd naar de schilderijen.