05 February 2008

Fantastisch optreden met zeer slecht weer

Al met al heb ik zo'n beetje de helft van mijn leven in verschillende bands gezeten, de langste tijd in de geweldige 'Northern Southern Garage Rock 'n Roll'-band 'Them Holy Rollers'.


Op twaalf juni 2005 hadden we een optreden op een festival in Assen. Bij aankomst bleek er een megagroot podium opgebouwd te zijn, met een supergoede geluidsinstallatie, prachtige gekleurde lampen en zelfs een rookmachine, met daarbij heel bekwame mensen om dit alles te bedienen. Wij hoefden alleen maar in te pluggen en te spelen. Helaas was het ont-zet-tend slecht weer, er waren zo'n 15 mensen met paraplu op de vier bands af gekomen.
Toch werd ons optreden heel erg gaaf, ondanks de stromende regen en het feit dat de stroom twee keer uit viel (de geluidsinstallatie was toch niet Holy Rollers-bestendig.) Hieronder een filmpje - het geluid is zeer matig natuurlijk, maar zet toch je speakers even aan!
Ik ben degene met het zwarte vest aan en de oranjeachtige gitaar. Bij het laatste nummer mocht het hele publiek ook op het grote podium komen staan; toen hadden we nog steeds ruimte over.

klik op het zwarte driehoekje linksonder, dan start de film

No comments: